Zoeken
  • Home
  • /
  • Zin in een podcast? Wij hebben er twee!
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Zin in een podcast? Wij hebben er twee!

Zin in een podcast? Wij hebben er twee!

De acute neuroloog – Nyika Kruyt en Hanneke Sartorius
Via KoffieCo maakten we een podcast om het vak neurologie in de schijnwerpers te zetten. Wat maakt het zo leuk om neuroloog te worden?
In de ambulance kijkt de neuroloog binnenkort mee via een camera bij het vervoer van een neurologische patiënt voor de primary survey. Naast deze innovatie heeft de neurologie recent veel meer nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van acute zorg.
Samen met Nyika Kruyt, vasculair neuroloog, en Hanneke Sartorius, aios neurologie, hebben we het over de diversiteit die het vak kent, de eigenschappen die je als neuroloog ontwikkelt en waarom zij voor de neurologie hebben gekozen.
Ga snel naar de podcast.

Podcast Stem van de dokter over Werkplezier
In deze podcast praat Federatievoorzitter Piet-Hein Buiting met co-host en internist Annika Berends, neuroloog en voorzitter van de LAD, Suzanne Booij en met anesthesioloog Anniek Raaijmaakers over werkplezier. Het belang van een team, goed samenwerken, het patiëntencontact, begeleiden van aios en humor op de operatiekamer geeft hen plezier in het werk. In de podcast gaat het ook over de uitdagingen waar medisch specialisten voor staan, de verwachtingen en wensen van de toekomstige generaties, het volhouden van (nacht)diensten en nog meer.
Luister de podcast.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.